Kiko Milano Long Lasting Stick Eyeshadow

01.08.2017 08:00


Toto bol celkom taký impulzívny preddovolenkový nákup, keďže som sa už trochu skamarátila s takouto formou očncýh tieňov pri Jouer Crème Eye Shadow Crayon. Aj keď to stále nie je moja najobľúbenejšia forma, musím uznať, že v niektorých situáciách je takýto očný tieň v ceruzke na nezaplatenie.

K tomuto tienu som vlastne došla tak trochu okľukou. Už veľmi dlho pozerám By Terry Ombre Blackstar odtieň Misty Rock a keď som tak googlila swatches, tak som niekde narazila na dokonalú alternatívu - Kiko Milano Long Lasting Stick Eyeshadow v odtieni 05 Rosy Brown. Neviem povedať, či je to naozaj dokonalá aleternatíva, ale tento očný tieň sa mi veľmi páči a stojí asi štvrtinu ceny By Terry, čo je super, nie?

Kiko Milano sľubuje dlhotrvácnosť až 8 hodín a skvelú rozotierateľnosť, okrem toho je tieň aj vodeodolný. Naozaj má veľmi ľahkú skvele rozotierateľnú textúru, ktorá keď zaschne super drží namieste. Vôbec som s týmto očným tieňom nemala problém, žeby putovala, alebo sa zrgcával, či rozmazával, krásne drží na mieste bez problémov tých 8 hodín, čo sľubuje, možno aj viac. Veľmi sa mi páči, že tá ceruzka je pomerne tenká oproti podobným očným tieňom, takže sa s ňou dobre pracuje a ľahko sa s ňou dostanete všade kam potrebujete a tým pádom sa dá ľahko použiť aj na spodné viečko.

Tento očný tieň sa dá použiť buď vo veľmi jemnej vrstve, rozotretý do stratena, vtedy vytvára veľmi jemný a nežný efekt na viečkach. Alebo druhá možnosť je, ak chcete niečo dramatickejšie naniesť ho intezívne na celé viečko, vtedy je samozrejme celkom dosť trblietavý, ale na večer to vyzerá super. Dobre sa s ním pracuje aj prstom, stačí prose rozotrieť, ale ak chcete presnejšiu aplikáciu, tak nejaký plochý štetec je fajn. Ja zvyknem na presné nanesenie k línii mihálníc použiť Smudger štetec od Zoevy 226.

Odtieň Rosy Brown je taká fialkovo-hnedo-ružová trblietavá farba, celkom univerzálna by som povedala, dohromady majú 32 odtieňov, takže je z čoho si vyberať. Sú tam aj vyslovene sýte a výrazne farby ako tyrkysová, smaragdovo zelená, krásne odtiene modrej, ale aj neutrálne odtiene sivej, hnedej a béžovej. Ja som však úplný cvok do takýchto fialkovo šmrcnutých odtieňov, pre mňa je to proste dokonalá farba a takých je tam niekoľko. Všetky tie tiene sú trblietavé, nie sú v nich nejaké veľké kusy trblietok, skôr je to perleťová farba, ale všetky sú teda lesklé, ešte by mohli takéto aj matné, to by bolo super.

Kiko Milano Long Lasting Stick Eyeshadow kúpite na Kiko Milano stránke, alebo v Kiko obchodoch, ak budete na dovolenke napríklad v Taliansku, kde sú skoro všade, určite sa pozrite. Ja už rozmýšľam nad tým, ktoré ďalšie odtiene by sa mi zišli, alebo ktoré ďalšie očné tiene ešte vyskúšam. Nejaký tip?



#make-up #Kiko #ocne-tiene

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com