L’Oréal Professionnel Nutrifier a Mythic Oil

21.09.2017 08:00


L’Oréal Professionnel je starostlivosť o vlasy, ku ktorej sa pravidelne vraciam. Je to aj tým, že ju používa moja kaderníčka, ale tiež tým, že ich produkty sú naozaj dobré. Nutrifier rada je celkom novinka, myslím, že sa objavil niekedy na jar. Ja som vtedy používala Phyto a snažila sa ho nejak doraziť, pretože mi nie úplne vyhovoval, ale keďže to nebolo lacné bolo mmi ľúto ho vyhodiť. Určite som však vedela, že ďalší nákup bude Nutrifier, lebo som ho vyskúšala u mamy a bol super. Takže, keď sa mi konečne minul šamón Phytojoba, tak som si kúpila Nutrifier šampón. Keďže som mala, ale ešte veľa Phyto masky, tak som si nekupovala balzam ani masku. To bolo koncom mája, odvtedy som si kúpila už aj masku a dokonca aj druhú fľašku šampónu, keďže tá prvá je už skoro minutá.

Nezvyknem si veľmi kupovať rovnaký šampón dvakrát po sebe, ale tento je naozaj skvelý a mám radšej, keď mám šampón aj balzam alebo masku z rovnakej rady. Nutrifier šampón je super hydratačný, bez silikónu, ale vlasy sú po jeho použité vyhladené, lesklé a hydratované. V kombinácii s tou maskou je to úplná hydratačná bomba a ak máte suché vlasy toto musíte vyskúšať. Napriek tomu, že ich pri sušení fénujem a ja ich občas celkom týram rotačnou kefou, tak ostanú krásne hydratované. Šampón má prijemnú jemnú vôňu, je to priesvitný gél, ktorý dobre pení a vlasy perfektne umyje, ale zároveň ich aj skvele hydratuje. Používa sa klasicky naniesť, napeniť, opláchnuť. Obsahuje glycerol, ktorý vlasy hydratuje a pomáha zlepšovať ich hĺbkovú výživu a ešte kokosový olej, ktorý rovnako vlasy skvele hydratuje a vyživuje. Ak ste videli moje video o letnej starostlivosti o vlasy, tak viete, že si občas dám na noc masku z čistého kokosového oleja, ktorá vlasy neskutočne hydratuje, takže kokosový olej v šampóne vítam.

Maska má klasickú krémovú konzistenciu, vonia intezívnejšie, ale veľmi podobne ako šampón. Tiež sa používa klasicky, stačí naniesť na umyté, uterákom osušené vlasy, nechať pôsobiť 3 až 5 minút a zmyť. Obsahuje rovnako ako šampón glycerol a vlasy sú vďaka nej super hydratované a ľahšie sa rozčesávajú, čo je pri mojich super zamotaných a zasukovaných skvelé. Túto dvojicu som doplnila ešte o olej Mythic Oil, ktorý používam už roky, vlastne odkedy ho uviedli na trh sa k nemu pravidelne vraciam. Nedávno prešiel celkom zmenou a má novú fľašku, ktorá je síce pekná, ale oveľa menej praktická. Je dosť veľká, sklenená a ťažká, ale olej je stále rovnako skvelý. Ja si ho nánašam celkom hojné množstvo do ešte mokrých vlasov pred sušením a potom ešte trochu, keď ich už mám vyfúkané. Niekedy, keď mám pocit, že sú veľmi suché, tak aj hocikedy medzi umytiami, ale to sa týka skôr situácií, keď som priveľa na slnku, alebo pri mori a s Nutrifier radou ho už ani nepotrebujem až tak veľa.

Mythic Oil má veľmi príjemnú, nevtieravú jemnú vôňu. Je to ľahký suchý olej, vlasy po ňom vôbec nie sú mastné, perfektne sa vpije, jedine, že by ste to veľmi prehnali. Obsahuje argánový olej, dodáva vlasom krásny lesk a zabraňuje krepovateniu. Ja mám ten originálny, majú verziu aj s trblietkami, čo je podľa mňa blbosť, tá je určená aj na telo. Potom majú verziu pre farbené vlasy a potom majú ešte intezívnejšiu verziu, kde je aj marhuľový olej, ak by ste chceli niečo intezívnejšie. Mne sa podarilo Mythic Oil cez leto celkom minúť, takže za chvíľu bude čas na novú kúpu a asi si vyskúšam na ochranu a výživu vlasov krém od Nutrifier, ktorý chráni vlasy aj pred teplom. Časom sa však k Mythic Oil určite vrátim, ako sa poznám, majú niečo aj na lepšie rozčesávanie Oil Detangling Spray, to sa mi celkom pozdáva, kedysi mali podobný sprej - Mythic Oil Milk, ktorý bol geniálny.

Nutrifier rada sa podľa mňa L’Oréal nesmierne vydarila a ja mám chuť vyskúšať všetky ich produkty, hlavne pre suché vlasy je to úplne skvelé. Teraz som objavila, že pridali Cleansing Conditioner, ktorý sa používa podobne ako Low Shampoo. Low Shampoo je skvelý na rýchle a šetrné umytie vlasov, hlavne ak ich máte farbené a nechcete vymyť farbu. Ak má Cleansing Conditioner také skvelé zloženie ako ostatné Nutrifier produkty, tak to bude úplne geniálne pre suché vlasy. L’Oréal Professionnel Nutrifier kúpite napríklad na feelunique.com - šampón, maska, rovnako aj Mythic Oil, ale tiež v kaderníctvach, kde používajú L’Oréal Professionnel.



#vlasy #LOreal-Professionnel #sampon #maska-na-vlasy #olej-na-vlasy

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com