NYX Dark Circle Concealer

10.01.2017 08:00


Tento korektor používam už pár mesiacov denne a úplne som o ňom zabudla napísať. Ak máte kruhy pod očami, tak sa bez dobrého korektoru nezaobídete, lebo inak vyzeráte tak trochu ako zombík. ja sa napríklad občas aj sama seba zklanem v zrkadle, ak zle spím, preto je pre mňa dobrý korektor nevyhnutnosť. Najlepší je taký, čo dobre kryje a zároveň neutralizuje tmavé zafarbanie. Predtým bol môj favorit Pixi Correction Concentrate, ktorý je však oveľa tuhší a viac broskyňový a navyše o dosť drahší. Takže, ak hľadáte niečo, čo vás nezruinuje, môj tip je určite NYX.

Ja mám odtieň Fair, samozrejme najsvetlejší, ale na výber sú ďalšie tri, keby bol tento pre vás príliš svetlý. Odtieň je len veľmi jemne broskyňový, ale aj tak efektívne neutralizuje modrú farbu a tmavé tiene. Čo sa mi najviac páči na tomto korektore je textúra, ktorá je neuveriteľne jemná, maslovitá a nesmierne ľahko sa rozotiera. Nepotrebujete na to ani štetec, aby to bolo dokonalé, ja ho preto najradšej nanášam prstami. Vďaka tejto textúre sa dá veľmi dobre zapracovať a rozotrieť do stratena. Ale preto asi nie je pigmentácia vysoká, naozaj zlé kruhy pod očami len zmierni. Ja to riešim tak, že dám prvý vrstvu tohto korektoru, potom makeup a nakoniec ešte rozjasňujúci korektor - najčastejšie Bourjois Radiance Reveal Concealer. Takto zakryjem dokonale všetko a mám krásne rozjasnené očné okolie.

Takto mi stačí naozaj tenká vrstva a našťastie sa celkom dobre znáša aj s ďalšou vrstvou makeupu, prípadne rozjasňovača. NYX Dark Circle Concealer sa dá nosiť aj samostatne, ak nie ste extra zombie prípad, krásne rozjasní očné okolie. ďalšia skvelá vec je, že sa vôbec neusádza vo vráskach ani nemá tendenciu sa niekam presúvať. Obsahuje kokosový olej, preto sa tak ľahko rozotiera a zároveň je vďaka tomu aj hydratačný. Krytie a neutralizáciu zabezpečuje oranžový pigment, ktorý je veľmi jemný. Ešte obsahuje čínsky íl, čo s jemné rozjasňujúce častice, ktoré ale vôbec nie sú videteľné voľný okom, vôbec sa nemusíte báť trblietok, to rozjasnenie je veľmi prirodzené.

Na prvej fotke vyššie je rozdiel medzi zamaskovaným (pravým) okom a nezamaskovaným. Ten rozdiel je celkom výrazný, pritom vôbec na pravom oku nevidno, že by tam bolo niečo nanesené, oranžový pigment sa dokonale stráca. Na ďalšej fotke mám zamaskované už obe oči. NYX Dark Circle Concealer je v šikovnom malom tégliku, takže si ho ľahko vezmete so sebou aj do kabelky, keby ste mali cez deň náhodou potrebu maskovať kruhy pod očami. Je naozaj skvelý korektor a ako všetky produkty NYX má veľmi dobrú cenu, ak sa nemýlim tak je to niečo pod 8 eur, stačí vám naozaj malé množstvo, takže vydrží naozaj dlho.



#make-up #NYX #korektor #kruhy-pod-ocami

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com