Oskia Eye Wonder

27.12.2016 08:00


Toto som už možno niekedy písala, asi sa opakujem, ale s očnými krémami je to ťažké. Ja si nikdy neviem vybrať a výsledok aj tak nikdy neviem poriadne posúdiť, vždy mám pocit, že je to len pocitové a že sa mi to len zdá. Pretože žiadny očný krém nevymaže vrásky okolo očí, tie sú jednoducho prirodzené, dokáže ich len zmierniť, takisto úplne nevymaže kruhy pod očami. Takže posúdiť nakoľko očný krém funguje je často nad moje sily.

Preto, keď sa mi v lete minul Filorga Optim Eyes, s ktorým som bola inak nadmieru spokojná, tak som strávila niekoľko dní meditovaním nad tým, že ktorý očný krém skúsiť ďalší. Je to ťažké, lebo očné krémy skoro všetky sľubujú to isté, zmiernenie opuchov, kruhov, vrások, hydratáciu. Rozdiel býva zdanlivo iba v cene, niekedy dosť markatný. Jeden sa z toho nevie vysomáriť. Nakoniec som si povedala, že vyskúšam Oskia Eye Wonder, spätne to celkom nechápem bolo to tá najdrahšia možnosť, ale asi zavážilo, že je to Oskia, jedna zo značiek, ktoré takmer uctievam. Raz, keď budem mať naozaj veľký byt, rozumej, keď budem veľkáááá, tak budem mať miestnosť na uctievanie kozmetických produktov, budú tam vitrínky a v nich tie najlepšie očné krémy, okrem iného, ale inak som normálna.

Oskia Eye Wonder je vlastne sérum, čo som si uvedomila až, keď som ho držala v ruke, hups. Nevadí, mám už asi vek aj na očné sérum. Je to malá, naozaj malá, len 10 ml, flaštička s pumpičkou, celkom dobrá na cestovanie. Aj keď tieto typy balenia sú strašne zradné a nikdy neviete, kedy sa vám produkt minie, čo býva pre mňa strašne frustrujúce. Niekedy sa mi trochu upchá ten sosáčik, z ktorého lezie ten krém, zaschne tam totiž, čo ma celkom štve lebo sa tým plytvá, tým krémom. Ale, keď ho používam denne, tka sa to nestáva.

Oskia Eye Wonder sľubuje skutočne zázraky:

Zredukovať tmavé kruhy a opuchy, rozjasniť očné okolie
Spevniť, pozdvihnúť a stiahnuť pleť
Poskytnúť hydratáciu a výživu pre optimálne zdravie buniek a efektívnosť bez mastnosty, ideálne pod očný makeup
Podporiť tvorbu kolagénu pre pevnejšiu a pružnejšiu pleť
Zjemniť vrásky
Pomáhať chrániť pred poškodením pleti UV žiarením a škodlivým efektom ozónu
Okamžite upokojuje, chladí a osviežuje
Chráni vlastné bunkové DNA


Keď, tak pozerám na to, čo dokáže, už viem, prečo som si nakoniec vybrala Oskia, skutočne Eye Wonder. Už to záčina dávať zmysel. Toto sérum obsahuje nie 1, ale 13 aktívnych ingrediencií, ako píšu na stránke a tento článok bude evidentne len o zoznamoch. Aktívne ingrediencie v Eye Wonder:

Vitamín B3 (Niacinamide) redukuje stratu hydratácie, podporuje tvorbu kolagénu a spomaľuje pigmentáciu.
Vitamín E antioxidant, ktorý pomáha chrániť pleť.
Vitamín P posilňuje kapilárne steny a tým napomáha zmierneniu tmavých kruhov.
MSM, bio forma síry, pomáha tvorbe kolagénu.
Arnika(kvet) a Laminaria(riasa) komplex pomáha redukovať opuchy a tmavé kruhy.
Mliečne peptidy okamžite spevňujú a vypínajú pleť.
Galactoarabinan - rastlinná alternatíva kolagénu zo smrekovca, vypína, spevňuje, upokujej a rozjasňuje.
O3 Stressed Yeast Lysate, toto neviem preložiť, je to niečo s kvasinkami a redukuje to UV poškodenia pleti a napomáha pleti sa chrániť.
Bio minerálny komplex Zinc-Glycine redukuje pigmentáciu spôsobenú UV.
Kmeňové bunky švajčiarskeho jablka predlžujú život zdravých pleťových buniek a chránia DNA, redukujú vrásky.
Kyselina hyalurónová a biosacharidy poskytujú dlhodobú hydratáciu bez pocitu mastnosti.

Kým som sa týmto prelúskala, tak mi to dalo celkom zabrať. Že sa toľko vecí zmestí do takej malej flašky by som nepovedala, ale už chápem, prečo to stojí 50 eur. Textúra Oskia Eye Wonder je veľmi ľahká gélová, veľmi ľahko sa rozotiera a okomžite sa vstrebá. Ja osobne ho nemám rada pod makeup, napriek tomu, že deklarujú, že je dobrý pod makeup, mne nejak na ňom dobre nedrží a vždy mi urobí neplechu, preto ho používam v zásade len na noc. Sérum nemá takmer žiadnu vôňu a vďaka ľahkej textúre môžete dať na vrch ďalší hydratačný krém, ak máte pocit, že je to treba. Čo sa týka účinnosti, myslím, že naozaj dobre redukuje vrásky, hlavne také tie jemné linky, mám pocit, že v mojom prípade takmer zmizli, po 3 mesačnom nie každodenneom používaní. Tmavé kruhy a opuchy zmierňuje, ale nie je to najefektívnejší krém na tmavé kruhy pod očami, aký som mala, ale zase pri jeho používaní som nemala až strašné kruhy pod očami, takže funguje. Poskytuje naozaj výbornú a dlhodobú hydratáciu, pritom naozaj vôbec nie je mastný. Celkovo mám pocit, že moje očné okolie je vďaka Oskia Eye Wonder vo veľmi dobrej kondícii.

A teraz tie negatíva a to je len jedno - cena. Je úprimne horibilná a ja sama, inak cvok v týchto veciach, som sa celkom zdesila, koľko som minula za očný krém. Ale určite to neboli vyhodené peniaze, toto očné sérum naozaj funguje. Fakt je, že očné okolie najskôr prezrádza vek a je veľmi namáhané, takže investovať do dobrého očného krému sa oplatí, lebo potom neskôr už treba na nápravu podstupovať invazívne zákroky, ktoré sú oveľa drahšie. Takže, ak na sebe pozorujete prvé vrásky a chcete zázračné očné sérum, ktoré vyrieši všetky vaše problémy, odporúčam vyskúšať Oskia Eye Wonder. Kúpite na Beautybay.com, Cultbeauty.co.uk, alebo na Feelunique.com.



#plet #Oskia #ocne-serum #ocny-krem #kruhy-pod-ocami

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com