Oskia Renaissance Mask

08.10.2019 08:00


Oskia je jedna z mojich najobľúbenejších značiek, na Renaissance Cleansing Gel nedám dopustiť a Micro Exfoliating Balm bol tiež vynikajúci. A keďže mám s ich produktmi takú dobrú skúsenosť, tak som samozrejme chcela vyskúšať aj Renaissance Mask. Pred dvoma rokmi som si našla malé 15 ml balenie v adventom kalendári a bola som celkom nadšená, takže som si neskôr kúpila aj veľké 50 ml balenie. Dokonca som ho vtedy kúpila vo výhodnom sete aj so 200 ml Renaissance Cleansing Gel, takže to bola naozaj skvelá kúpa.



Renaissance Mask vyhrala celkom veľa beauty ocenení a podľa mňa naozaj oprávnene. Táto maska má jemne odstraňovať odumreté bunky a zároveň nakopnúť obnovu buniek, rozjasniť a vyhladiť pleť, ale tiež ju vyčistiť a pomôcť s prirodzenou hydratáciou. Renaissance Mask je nesmierna príjemná až luxusná pri používaní. V prvom rade je to úžasnou hodvábne balzamovitou konzistenciou, ktorá je veľmi príjemná na dotyk. Tiež veľmi príjemne vonia, podobne ako Renaissance Cleansing Gel, je to taká jemná luxusná vôňa, veľmi typická pre Oskiu. Mala by hlavne voňať po ružiach, passion fruit a harmančeku, ja tam nič z toho síce necítim, ale túvôňu milujem. Je to pre mňa nesmierne relaxačná vôňa a robí z tejto masky naozaj spa zážitok, ak si chcete naozaj dopriať relax a starostlivosť, tak táto maska je úplne ideálna.



Okrem tej zážitkovej stránky je samozrejme dôležité aj zloženie a ako vždy pri Oskii je naozaj premakané. Kľúčové ingrediencie sú nasledovné:

Prírodné ovocné kyseliny z passion fruit, citrónu, hrozna a ananásu, ktoré jemne odstraňujú odumreté bunky vo vrchnej vrstve kože. Obsahuje ešte aj enzými z papáje, ktoré pomáhajú tiež čistiť póry.

Kyselina mliečna rastlinného pôvodu redukuje vzhľad vrások zrýchlením obnovy buniek a zjemňuje pleť.

Ribóza zvyšuje okysličenie buniek a energizuje pleť. Deväťsil, čo je nejaká bilynka, je anti-histamínový a skľudňuje podráždenie a napomáha hojeniu.

Lipozómy z nejakej konkrétnej, asi švajčiarskej, žeruchy zjednocujú tón pleti a rozjasňujú ju, znižujú produkciu melanínu o 47%.

Prebiotický alfa-glukán oligosacharid zabraňuje baktériám usadiť sa na pleti a tým udržiave pleť zdravú.

No a nakoniec je to zmes minerálov a vitamínov, vrátane MSM, ktorú má Oskia patentovanú, ak sa nemýlim a ktorá pomáha pleť vyživovať.



Používanie tejto masky je jednoduché, treba ju naniesť krúživými pohybmi na suchú a vyčistenú pleť, kým nezmení farbu na bielu, čím sa aktivuje a potom nechať pôsobiť. Môžete ju nechať pôsobiť 10 až 20 minút v závislosti od typu pleti, ak máte skôr citlivú pleť začala by som na desiatich. Po čase sa zase zmení na jemne ružovo bielu. Potom treba pridať trochu vody, jemne premasírovať a nakoniec opláchnuť, alebo zotrieť uteráčikom. Používať ju môžete 1 až 2 týždenne, nerobila by som to častejšie, lebo ak to preženiete s exfoliáciou, tak si môžete popáliť pleť, alebo vám môže extra zcitlivieť.



Výsledok s Renaissance Mask je úžasne jemná a hladká pleť, ktorá je rozjasnená a tiež hydratovanáa ešte aj póry sú minimalizované, celkovo proste vyzerá super a perfektne na nej drží make-up. Na rozdiel od iných exfoliačných masiek však vôbec nie je pleť podráždená, začervenaná, alebo vysušená, pretože táto maska ju zároveň aj super vyživuje. Renaissance Mask je vhodná pre všetky typy pleti, aj pre citlivú, aj keď je to exfoliačná maska, je však veľmi jemná a šetrná a nikdy ma neštípala, ani som nemala reakciu.



Obal je sklenený s plastovým uzáverom, taký ten typ, čo si chcete vystaviť na poličke v kúpeľni, lebo vyzerá super. Skvelé je, že v balení je špachtlička na naberanie, s ktorou sa aj fajn dávkuje, taká trochu kopcovatá je tak akurát. Spotrebovať ju treba do 9 mesiacov od otvorenia.

Ak hľadáte jemnú a šetrnú, ale napriek tomu účinnú exfoliačnú a rozjasňujúcu masku a nevadím vám trochu vyššia cena, tak Oskia Renaissance Mask môžem odporúčať všetkými desiatimi. Ja som si ju nesmierne obľúbila a inak geniálna je v kombinácii s Leahlani Mermaid Mask, to potom máte naozaj pleť ako detskú prdelku. Oskia Renaissance Mask kúpite napríklad na cultbeauty.co.uk, beautybay.com, lookfantistic.com, feelunique.com alebo niche-beauty.com.








#plet #Oskia #peeling #exfoliacia #pletova-maska #aha

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com