Christophe Robin Volumizing Rose Hair Care

24.10.2019 08:00


Christophe Robin bol objav z minuloročného adventného kalendára. Teda, ja som jeho produkty mala v merku už dlhšie, ale vďaka Cleansing Volumizing Paste with Pure Rassoul Clay And Rose Extracts z kalendára som sa úplne namotala a odvtedy len kupujem ďalšie a ďalšie produkty, lebo toto je pre mňa zatiaľ najlepšia vlasová kozmetika. Christophe Robin je kolorista, preto sú všetky jeho produkty robené tak, aby šetrili farbu a keďže ja si vlasy farbím, tak mi to veľmi vyhovuje. Všetky jeho produkty obsahujú rastlinné výťažky a okrem toho sú bez silikónov, parabénov a sulfátov. To, že sú vylúčené tieto tri látky, tiež pomáha šetriť farbu a nezaťažuje to zbytočne vlasy.



Okrem toho Christophe Robin má skvelé ucelené rady, ktoré pomáhajú s rôznymi problémami, suché vlasy, zničené vlasy, svrbivá pokožka hlavy, vlasy ľahko strácajúce objem a jemné vlasy. A dnes sa pozrieme na ružovú radu, ktorá má vlasom dodať objem, keďže tie moje ho strácajú expresne rýchlo.

Táto rada obsahuje čistiacu pastu Cleansing Volumizing Paste with Pure Rassoul Clay And Rose Extracts, šampón Delicate Volumizing Shampoo with Rose Extracts, kondicionér Volumizing Conditioner with Rose Extracts a hmlu na objem vlasov Instant Volumizing Mist with Rose Water. Všetko s výťažkami z ruží alebo ružovou vodou, takže všetko jemne sladko ružovo vonia a vaše vlasy potom tiež úžasne voňajú.



Najväčšia hviezda tejto zostavy je čistiaca pasta s ílom, ktorý sa volá Rassoul. Tento íl je z Maroka a je veľmi bohatý na minerály ako kremík, železo, magnézium, draslík, lítium a sodík a okrem toho, že vlasy vyživuje, pomáha ich akokeby zahusťovať a spevňovať a tým im dodáva objem. Okrem toho sú v paste výťažky z ruží, ktoré vlasy pomáhajú chrániť a ešte je tam výťažok z rastlinky, z ktorej sa získava aj mokraďkový olej a tento výťažok má pomáhať chrániť a zvýrazniť farbu vlasov.

Najväčšia haluz na tomto produkte je tá konzistencia, je pomerne nečakaná a zvláštna. Je to také blatko a keď po vas ostane v sprche alebo vo vani, tak si to niekto môže pomýliť s niečím úplne iným. Ale teda funguje inak skvele aj vďaka tej konzistencii, stačí naniesť trochu, naozaj to netreba preháňať, oveľa menej ako bežného šampónu, ku korienkom mokrých vlasov a napeniť. Pasta sa naozaj super napení, no a potom stačí pridať trochu vody a začať zmývať prípadne postupne pridávať po troškách vodu a postupne vymývať. Stačí použiť raz a potom použiť kondicionér. Treba si však dať pozor, aby ste pastu naozaj dobre vymyli inak vám ostanú vlasy trochu zlepené.

Efekt tejto pasty je naozaj úžasný, jemným vlasov dodá naozaj skvelý objem, hĺbkovo ich čistí a krásne po nej voňajú. Navyše ten objem pomerne dlho drží, čo je naozaj skvelé. Pastu majú vo veľkom 250 ml a malom cestovno 75 ml balení, vydrží vám dlho, lebo jej naozaj stačí málo. Ďalšie pozitívum je, že pasta je z 85% prírodná. Spotrebovať ju treba do 6 mesiacov od otvorenia.



Ak by sa vám nepozdávala myšlienka na čistiace blatko, tak Christophe Robin má aj normálny šampón na objem vlasov, Delicate Volumizing Shampoo with Rose Extracts, ktorý má pH 4,9 blízke pH vlasových korienkov, čím zabraňuje strate farby. Obsahuje ružovú vodu a výťažky z listov stromu baobab, ktoré majú vlasy posilňovať. Je super voňavý a tak akurát tekutý s gélovou konzistenciou. Skvele pení a ľahko sa vymýva, používa sa úplne klasicky ako bežný šampón. Vlasom dodá skvelý objem, nezaťažuje ich a tiež ich aj skvele hydratuje. Majú klasické 250 ml balenie a potom veľké 400 ml balenie s praktickou pumpičkou, treba ho spotrebovať do 12 mesiacov od otvorenia.

Potom môžete použiť aj ružový kondicionér, Volumizing Conditioner with Rose Extracts, ktorý vlasy uhládza, vyživuje a zabraňuje zamotávaniu, zároveň však vlasy nezaťažuje a dodáva im objem. Tým, že neobsahuje silikóny, tak nezanecháva taký ten príliš uhladený zaťažujúci silikónový pocit, ktorý ja osobne neznášam. Obsahuje tiež ružovú vody, výťažky z listov stromov baobab, ružový olej a vitamíny A a E, ktoré fungujú ako ochranné antioxidanty.

Má takú ťažšiu viac krémovú konzistenciu ako šampón, trochu ťažšie preto lezie z fľaše. Tiež rovnako skvele ružovo vonia. Používa sa klasicky, po umytí naniesť do dĺžok a končekov, potom zmyť. Balenie je 250 ml a treba ho spotrebovať do 12 mesiacov od otvorenia.



Posledný produkt je Instant Volumizing Mist with Rose Water, čo je vlastne ružová vodička a znie to ako zbytočnosť, ale je naozaj skvelá. Skutočne dodáva vlasom objem a pomáha ho udržať a zároveň úžasne vonia a tá vôňa sa pomerne dlho vo vlasoch drží. Z 96 % je to ružová voda, zvyšok sú látky, čo zabezpečia ten objem. Používa sa jednoducho, najprv ju treba pretrepať a potom nastriekať do korienko a prípadne aj do dĺžok uterákom vysušených vlasov, nezmývať, nakoniec vlasy upraviť, podľa toho ako vám to vyhovuje. Tiež ju môže použiť na osvieženie vlasov ráno, aj keď nemáte vlasy čerstvo umyté. Má naozaj skvelý a jemný rozprašovač, takže ju ľahko nastriekate do vlasov. Objem je 150 ml a spotrebovať ju treba do 12 mesiacov od otvorenia.

Ja som si celú túto radu s výťažkami ruží veľmi obľúbila. Skúšam teraz síce iné Christophe Robin produkty a ešte ďalšie určite vyskúšam, lebo zatiaľ bolo všetko super, ale myslím, že táto ružová rada bude môj večný favorit, lebo je presne ušitá na moje jemné, suché a farbené vlasy, ktoré rýchlo strácajú objem. Doslova mi ich zachraňuje, menej sa zamotávajú, objem drží a farba sa tak rýchlo nevymýva. Ak máte také vlasy ako ja, určite odporúčam vyskúšať, stojí za to, moja mama si tieto produkty tiež obľúbila. Christophe Robin produkty kúpite napríklad na lookfantastic.com, alebo na niche-beauty.com.







#vlasy #Christophe-Robin #sampon #kondicioner #sprej-na-objem-vlasov

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com