Grow Gorgeous 11-in-1 Cleansing Conditioner

20.09.2018 08:00


Toto je jediný produkt od Grow Gorgeous, z tej veľkej objednávky Grow Gorgeous, čo som spravila v januári, o ktorom som presvedčená, že si ho určite kúpim znova. Niektoré sú také, že možno si ich kúpim znova, niektoré zase také, že určite nie, ale toto s veľkou pravdepodobnosťou áno.



11-in-1 Cleansing Conditioner má super cool názov, ktorý sľubuje veľa, ale vlastne je to taký ten nepenivý šampón a kondicionér v jednom, ktorým celkom rýchlo umýjete vlasy, lebo ho stačí naniesť do mokrých vlasov, vmasírovať do korienkov, potom naniesť do dĺžok, počkať 3 minúty, poriadne zmyť a hotovo. Je to také super rýchle umytie, keď nemáte veľmi mastné a špinavé vlasy. Tiež je to skvelé, keď máte farbené vlasy, lebo ich to šetrí, teda hlavne tú drahú farbu, aby sa tak veľmi nevymývala, lebo pri klasickom umytí si musíte vlasy opláchnuť štyrikrát, ale s týmto čistiacim kondicionérom len dvakrát a to je celkom slušný rozdiel, hlavne, ak máte vo vlasoch červený pigment ako ja, ktorý sa vymýva rýchlosťou blesku.

V preklade Cleansing Conditioner znamená čistiaci kondicionér, podobný má inak aj L’Oréal - Low Shampoo a 11 v 1 znamená, že tento má vraj jedenásť funkcií. A to konkrétne: hĺbkové umytie, hĺbkovú výživu, hydratáciu vlasov a vlasovej pokožky, pridať lesk, vlasy oživiť, redukovať také tie rozlietané vlasy - frizz, spraviť vlassy jemné, dlhotrvácne uhladenie, uľahčiť úpravu vlasov, chrániť vlasy a nakoniec pridať objem. Neviem, či by som ja vedela sama od seba pomenovať týchto jedenásť funkcií, ale šampón je to fajn a po umytí s ním mám vlasy jemné, čisté, hydratované, lesklé, na objem poznám aj lepšie, ale nie je to úplne zlé ani s týmto. Vďaka tomu, že je tak šetrný môžete ho používať denne.



11-in-1 Cleansing Conditioner je bez parabénov a sulfátov, preto ani nepení. Nie som si istá, či sú v ňom silikóny, v zložení som ich nenašla, ale teda vlasy pekne vyhladí a hydratuje, skoro akokeby tma boli, ale nezaťaží ich, niekedy, keď je v kondicionéri alebo maske priveľa silikónu, tak to vlasom viac škodí, akoby z toho bol úžitok. Umytie s ním je rýchle, ale treba si dať pozor, aby ste ho naozaj poriadne vymyli, pri takomto type produktov to ide trochu ťažšie a potom ostanú vlasy také čudné, zlepené a splyhnuté. Ale, ak ho správne použijete, tak vlasy super hydratuje a vyživuje a tiež ich šetrí, tým, že ich neumývate až tak veľa krát.

Ja ho používam, keď som lenivá a nemám vlasy veľmi mastné a ešte, keď ich mám čerstvo zafarbené. Čo sa mi na ňom veľmi páči je konzistencia, lebo ho nepotrebujete tak veľa ako napríklad už spomínaného Low Shampoo, stačí vám také celkom normálne množstvo, ako je na fotke vyššie. Plus je tá konzistencia celkom príjemná, vlasy sú hydratované a čisté a ešte aj celkom pekne vonia. Proste taká lepšia verzia toho Low Shampoo, aj keď je výsledok takmer rovnaký, Cleansing Conditioner je príjemnejší a praktickejší na používanie. Ja som si ho so sebou brala aj na dovolenku, práve preto, že je to s ním také jednoduché a je to všetko v jednom.

Grow Gorgeous 11-in-1 Cleansing Conditioner nie je lacný, ale keďže ho striedam s normálnym šampónom a používam len keď nestíham, alebo som naozaj super lenivá, tak mi vydržal celkom dlho, ale páči sa mi viac ako ten od LOreál, ktorý je síce oveľa lacnejší, ale tiež oveľa menej praktickejší. 11-in-1 Cleansing Conditioner určite podľa mňa stojí za vyskúšanie a kúpite ho na Lookfantastic.com.







#vlasy #sampon #kondicioner #Grow-Gorgeous

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com