Čo práve testujem - Január

30.01.2018 08:00


Poznáte ten pocit, keď si vravíte, že veď som nič nekúpila, ale účet je prázdny? Tak to sa mi stalo tento mesiac, ale predsa, čo nespáchate doma, to sa neráta, nie? Keďže sme boli cez Vianoce doma v Bratislave (hej, no máme dve doma, občas je z toho trocha zmätok), tak sú to aj nejaké špeciálne slovenské nákupy, vianočné darčeky a uletené objednávky z internetu, ktoré som spáchala ešte v Bratislave. Ani sa mi to nezmestilo na jednu fotku, tak poďme nato.

Zľava do prava:

Dr. Lipp Nipple Balm bol v mojom adventnom kalendári v takej pidi mini verzii, ale tak som si ho obľúbila, že som si radšej veľmi rýchlo objednala aj veľké balenie. Nelakajte sa názvu, dá sa síce použiť na bradavky, aj na kadečo iné, ale hlavne je to skvelý balzam na pery.

Najväčšia investícia uplynulého mesiaca bola od Trinny London, to bol ten veľký úlet, ale už som nad tým rozmýšľala dosť dlho, tak som si povedala, že to asi stojí za vyskúšanie. Takže som si objednala takmer všetko, kompletnú omietku, prvé dojmy môžete vidieť tu.

Saloos Argan Revital - hydrofilný odličovací olej a Ricínový olej sú nákupy z DM, nový odličovací olej na vyskúšanie a ten ricínový na mihálnice.

NYX Suede Matte Lip Liner odtieň Cannes som mala vyhliadnutú už dlhšie, je to veľmi pekná neutrálna farba.

Merumaya o tej odo mňa bude počuť ešte veľa, veľmi som si ich obľúbila, takže som spáchala ďalšiu objednávku, lebo mali výhodné balíčky po Vianociach a ja od nich chcem vyskúšať všetko. V tomto bol krém na ruky, Mud Marvels Mask - čistiaca maska, Overnight Recharge Night Cream - nočný krém a ešte odličovač očí dvojfázový.

No a potom ďalší nákup z Bratislavy - Dulcia Zinková Mastička a hydratačný krém Marulový Olej A Komplex Ceramidov, slovenská kozmetika, po ktorej som pozerala už dávnejšie. Míňa sa mi už Dr. Jart Ceramidin Cream, tak som si povedala, že vyskúšam ďalší krém s ceramidmi, aj keď mám v zálohe kúpený Pestle&Mortar Hydrate, ktorý je môj najobľúbenejší hydratačný krém zatiaľ.

A teraz darčeky, dostala som úžasný jadeitový valček od Yu Ling Rollers a potom ešte skvelé cestovné balenie Oskia Renaissance Cleansing Gel a slamienkovú kvetovú vodu od Soaphoria.

No a druhá veľká investícia tento mesiac bola do vlasov. Povedala som si, že tento rok do nich investujem a veľmi sa mi vďaka adventnému kalendáru zapáčila značka Grow Gorgeous, tak som si rovno nakúpila viacero vecí. Základ šampón a kondicionér Intense, majú pomôcť s celkovou kvalitou a hustotou vlasov. Potom pár vychytávok, 11-in-1 Cleansing Conditioner, čo je niečo ako Low Shampoo od L'Oreál, Scalp Detox, čo je peeling na vlasovú pokožku, Back Into the Roots 10 Minute Stimulating Scalp Masque, nejaká super špeciálna maska a ešte End Split Ends, čo je hydratačné sérum na končeky.

Oooo, ešte jedna vec, tekuté mydlo na ruky od Merumaya, ktoré vonia presne ako Iconic Youth Serum, takže som z neho naozaj unesená.



#plet #telo #vlasy #make-up #DrLipp #Trinny-London #Saloos #NYX #Merumaya #Dulcia #Oskia #Grow-Gorgeous #co-prave-testujem

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com