Trinny London BFF Cream a Just A Touch

03.05.2018 08:00


Moje prvotné nadšenie z Trinny London ste mohli vidieť už v rozbaľovacom videu a moje nadšenie odvtedy neoslablo. Trinny produkty používam denne, úplne najradšej, keď cestujem, pretože je to praktické a rýchle. A keďže to vyzerá, že za chvíľu BFF dorazím, tak je čas na prvú recenziu Trinny, ďalšie budú nasledovať čoskoro.

Keď som prvýkrát objednávala Trinny, tak som nemala nejaké favorita, produkt, ktorý som bezpodmienečne chcela vyskúšať, len sa mi všeobecne páčil celý ten koncept a objednala som si z skoro každého typu produktu. Po niekoľkých mesiacoch však viem povedať, že jedným z mojich top favoritov od Trinny je BFF Cream. Je to niečo ako BB alebo CC krém, ale vlastne sa to nepodobá na nič také, čo som doteraz vyskúšala.

Vyzerá to ako obyčajný krém, nemá to farbu, je to proste biele, teda aspoň môj odtieň Lightest, ale pleť to veľmi jemne zjednotí a rozjasní. Trošku ju zafarbí, ale je to nejaký špeciálny pigment, ktorý sa prispôsobí tónu pleti. Ja mám teda ten najsvetlejší odtieň, dohromady majú 4, ale keďže sa to prispôsobí, tak je to postačujúce. Napríklad moja mama, ktorá je normálne minimálne o dva, možno až tri odtiene tmavšia ako ja, má tiež ten najsvetlejší odtieň a sedí jej perfektne. Ak máte pochybnosti o dotieni, radšej by som si teda vzala ten svetlejší.

Ten krém je naozaj skvelý, lebo robí pleť krajšou, ale stále super prirodzenou a tiež ju chráni, pretože má ochranný faktor 30, takže dokonalé win-win. Jemne ju rozjasňuje, ale naozaj len jemne, je to ešte jemnejšie ako Becca First Light Priming Filter. Veľmi prirodzene tiež pleti zjednotí a zakryje malé nedokonalosti. Dá sa používať samostatne, prípadne s trochou korektoru, alebo ako primer pod make-up. Funguje skvele všetkými spôsobmi a takisto mne fungoval s rôznymi make-upmi aj korektormi. Pleť aj hydratuje, ľahko sa s ním pracuje, proste ho stačí veľmi nedbalo rozotrieť a je to. Ideálne, ak nemáte veľa času, naozaj vynikajúci produkt, ktorý ja používam denne. Fotky vyššie, prvá bez BFF, druhá s BFF.

Úplne dokonale BFF Cream funguje s ďalším produktom od Trinny - Just A Touch, čo je make-up a korektor v jednom. Tento produkt dokonale reprezentuje ten super koncept Trinny, ktorý sa mi zapáčil na začiatku. Je to v tom malom tégliku, v ktorom sú všetky Trinny produkty, okrem BFF Cream. Tieto tégliky sú úplne geniálne, zapadajú do seba a držia pokope v takom valčeku. Skvele sa s nimi cestuje, či už na dlhšiu cestu, alebo si ich chcete len hodiť do kabelky, aby ste si mohli cez deň ľahko obnoviť líčenie. A môžete to urobiť hcikde, lebo vám stačia len prsty a produkt sa z týchto téglikov ľahko naberá, s trochou praxe to zvládnete aj poslepiečky v električke. Inak presne takýto, ale prázdny téglik, dostane aj k BFF krému, aby ste si ho tiež vedeli zobrať so sebou.

Znie to zvláštne, že make-up a korektor v jednom, ale zámer Trinny je, že nie je potrebné si vytvoriť na tvári masku, ale len zamaskovať nedokonalosti, aby pleť pôsobila prirodzene. Preto aj ten názov Just A Touch - iba dotyk alebo voľnejšie iba trochu. A tohto make-up/korektoru vám stačí naozaj len trochu, lebo je super pigmentovaný, perfektne kryje, ľahko sa rozotiera, dokonale splynie s pleťou, je proste skvelý a odkedy ho mám môj najpoužívanejší korektor, pokiaľ nechcem niečo rozjasňujúce pod oči, vtedy siaham po Becca Under Eye Brightening Corrector alebo Bourjois Radiance Reveal Concealer. Ja mám samozrejme ten najsvetlejší odtieň Bambi, ktorý mi dokonale sedí. Na výber odtieňu a to sa týka aj BFF, majú na stránke skvelú pomôcku Match2Me, kde vyplníte svoj profil, odtieň vlasov, pleti, farba očí, pomocou obrázkov s príkladmi a stránka vám vráti, ktoré odtiene sú pre vás najlepšie zo všetkých produktov, nielen make-upu. Z mojej skúsenosti to funguje perfektne, ak by ste sa predsa len nevedeli rozhodnúť, v Trinny vám radi poradia, stačí im napísať. Fotky vyššie, prvá len BFF, druhá BFF a Just A Touch, nanesený, len tma kde treba.

Tento make-up môžete použiť na celú tvár, teda vo väčšom množstve, alebo len lokálne. Ja ho používam len na prípadné výražky, začervenané miesta na brade a okolo nosa, kde všeobecne potrebujem viac krytia a na kruhy pod očami, inak si na zvyšku tváre si vystačím s BFF krémom. To, že naozaj dobre kryje sa mi potvrdilo na kruhoch pod očami, ktoré zakryje takmer dokonale. Nie je to síce rozjasňujúce krytie, ale nie je ani super matné, ten finiš je veľmi prirodzený, ale kruhy sú zakryté dobre. Ono je celkom fajn, že ten finiš nie je rozjasňujúci, lebo takto ho viete použiť na akýkoľvek problém a vyzerá to super. Naozaj je to jeden z najlepších korektorov, aké som vyskúšala, je naozaj vysoko pigmentovaný, s výborným krytím a dobre sa s ním pracuje. Ak však potrebujete make-up, ktorý bude mať vyššie krytie a zakryje celú tvár, tak toto nie je ideálna voľba. Ani nie tak preto, že by to nedokázal, ale preto, že by to bolo veľmi drahé používanie, keďže jedno balenie má len 4g. Malo by vám síce podľa Trinny vydržať 6 mesiacov, ale viem si predstaviť, že intezívnou spotrebou ho miniete aj za tri. BFF Cream má normálne veľké 30 ml balenie a vydrží cca 5 mesiacov, čo je také štandardné.

Táto dvojica dokopy vám dokáže vykúzliť krásnu a bezchybnú pleť, ktorú si jednoducho viete obnoviť aj počas dňa. Ja som si Trinny BFF Cream aj Just A Touch nesmierne obľúbila, s minimálnou námahou mi spraví peknú pleť a ešte ju aj chráni. Určite odporúčam vyskúšať, ak sa vám páči nahé líčenie a máte radi prirodzene vyzerajúcu pleť. Kúpite priamo na trinny.london.



#make-up #Trinny-London #makeup #korektor #primer #BBkrem

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com