Trinny London Lip Luxe

06.11.2018 08:00


Toto je posledný z produktov, ktoré som si objednala prvýkrát od Trinny, chystám sa na novú objednávku, lebo si určite musím kúpiť znova BFF Cream, pretože ten je proste geniálny. Lip Luxe , čo je vlastne rúž, len nie je vo forme klasického rúžu, ale ako všetko od Trinny v tégliku, je posledný aj preto, že ho zo všetkých produktov, ktoré som si od Trinny nakúpila (video s prvým dojmom tu), používam najmenej.



Nie preto, že by bol zlý, farba, konzistencia, aj výdrž sú skvelé, ale preto, že na tento typ produktu mi nie veľmi sedí tento formát. Asi sme klasický rúž v tyčinke, či ako to nazvať, vymysleli z nejakého dôvodu a ten dôvod je hlavne praktickosť. Pri všetkých ostatných Trinny produktoch sú tie tégliky geniálne a praktické a maximálne mi vyhovuje nanášanie prstami aj vzhľadom na krémové konzistencie, len pri tomto proste nie a má to viacero dôvodov.



Ak totiž chcem naozaj sýtu farbu a 100% pigmentáciu, ktorú tento rúž vie spraviť a pigmentácia je naozaj skvelá ako vidno na fotkách vyššie, tak ho potrebujem naniesť celkom intenzívnu vrstvu a to prstom proste nejde presne, pokiaľ nemáte super plné pery, čo ja nemám. Takže, ak chcete tento rúž nanesený poriadne, potrebujete štetec a to už nie je veľmi používateľsky priateľské, že spravím to hocikde a ľahko a tým pádom sa ten rúž aj ťažko obnovuje, oproti klasickej tyčinkovej verzii rúžu. Ďalší problém je, že keď sa to aj rozhodnem naniesť prstami, tak ich mám strašne špinavé a musím dávať pozor, aby som nechytila nič iné, vrátane svojej tváre, kým si tie prsty neumyjem, lebo vďaka tomu, že je tá farba taká super sýta, tak ide aj ťažko dolu.



Je dosť možné, teda asi je to aj tak, že tie problémy sú výraznejšie aj kvôli tej výraznej farbe, čo je Pookie. Inak je to naozaj krásna farba, sýta ružovo červená, skôr studená. Nebola medzi mojimi odporúčanými odtieňmi, ale chcela som výraznú farbu a z tých troch, čo majú sa mi pozdávala najviac. Majú ešte klasickú modro červenú - Demon, tá sa mi tež veľmi pozdávala a potom oranžovo červenú - Swainy. Zvyšné tri odtiene sú neutrálne, takže si tam nájdete niečo, aj keď nechete výraznú farbu, inak fajn na pery sú aj Lip2Cheeck, ktoré viete použiť aj ako lícenku.



Inak je tento rúž na perách veľmi príjemný, má pekný saténový finiš, ani príliš lesklý, ani príliš matný. Konzistencia je ľahká, príjemná, hydratačná a skvele na perách drží. Nie je to dlhotrvácny rúž, ale trochu jedenia a pitia vydrží bez problémov. Viete ho použiť dvomi spôsobmi, buď ako stain, stále som neprišla na to, ako to povedať po slovensky, teda ako trochu farby na pery. Vtedy ho ja len jemne rozotriem po perách do stratena, spraví moje pery trochu výraznejšie jemne šmrcnuté do ružova. Pôsobí to veľmi prirodzene a zdravo.



Druhá možnosť je zobrať štetec a pery kompletne vykresliť a vymalovať, vtedy z tej farby a pigmentácie dostanete najviac, krásnu výraznú červeno ružovú, ktorá však nie je príliš, proste naozaj krásna farba a líčenie je potom samozrejme výraznejšie, ale nie super dramatické zase, vhodné aj na bežné každodenné líčenie. Len teda je s tým viac práce a nedá sa to tak ľahko znova naniesť.



Trinny London Lip Luxe kúpite priamo na trinny.london, je to skvelá kozmetika a určite odporúčam, ak nechcete, aby vám líčenie zaberalo veľa času, veľa cestujete, alebo sa jednoducho s make-upom nekamarátite a nebaví vás to, Trinny produkty sú veľmi efektíveńe, rýchle a jednoduché na používanie.






#make-up #ruz #Trinny-London

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com