Čo práve testujem - August

31.08.2016 08:00


Tento mesiac to bolo menej makeupu a viac kozmetiky. Vyskúšala som novú značku telovej kozmetiky a super sérum s vitamínom C. A objavila som dokonalý opaľovací krém na tvár, ktorý vlastne nie krém, ale sprej.

Zľava do prava:

Rituals Yogi Delight - sprchový olej s indickou ružou a mandľovým olejom. Myslela som, že to bude veľmi podobné L’Occitane Mandľa sprchovému oleju, ale ten je proste najlepší. Rituals však vôbec nie je zlý, príjemne vonia, je hydratačný, ale nie tak intezívne ako L’Occitane. Hlavný rozdiel je v cene, tento olej od Rituals stojí len 8,5 eur, ale za to sa míňa oveľa rýchlejšie.

Rituals Yogi Flow - sprchová pena z rovnakej rady ako olej. Pre mňa úplne nová skúsenosť so sprchovou penou, prekvapivo veľmi príjemná. Pena je neskutočne hustá, hydratačná, veľmi príjemná na používanie a skvelá na holenie. Stojí rovnako ako olej.

Sachajuan Dry Hais Conditioner - minulý mesiac som si kúpila šampón a jeden stylingový produkt od tejto značky (pozri tu) a veľmi sa mi zápačil. Vtedy k nemu nemali kondicionér, ale keď ho dostali, tak som neváhala. Sachajuan kupujem na beautybay.com, tam som ho zatiaľ našla za najlepšie ceny.

L’Oréal Professionnel Mythic Oil Brume Sublimatrice - suchý kondicionér v spreji, článok nájdete tu.

Filorga C-Recover - sérum s intezívnym vitamínom C, skvelým antioxidantom. Rozhodovala som medzi niekoľkými sérami s vitamínom C. Nakoniec som sa rozhodla pre Filorgu, lebo ich očný krém (Filorga Optim Eyes), ktorý som vyskúšala, je geniálny.

L'Oréal Paris Infallible Lasting Perfecting Foundation - áaa tak toto bol úlovok mesiaca pre mňa, Infallible v odtieni 015 Porcelain, konečne dostupný aj na Slovensku. Už som myslela, že si ho budem musieť objednať z UK, ale konečne niekomu docvaklo, že aj na Slovensku sú dievčatá so svetlou pleťou.

Estée Lauder Little Black Primer - tento primer na mihálnice som mala na wishliste už dlhšie, vyzerá to ako trochu zbytočný krok, ale naozaj funguje.

Giorgio Armani Eyes To Kill Excess maskara - vynikajúca maskara, ku ktorej sa veľmi rada vraciam recenzia tu.

La Roche-Possay Anthelios SPF 50+ Sprej na tvár - absolútna vychytávka, v popise má ultraľahký a presne taký je. Vôbec ho na pleti necítiť, ľahko sa reaplikuje a dá sa skvele použiť aj na makeup. Absolútne dokonalý produkt.



#co-prave-testujem #plet #telo #vlasy #make-up #Rituals #Sachajuan #LOreal-Professionnel #Filorga #Loreal #Estee-Lauder #Pupa #La-Roche-Posay

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com