Vianočný wishlist

04.12.2018 08:00


Z tohto je už celkom pekná tradícia na začiatok decembra, aj keď musím sa priznať, že tento rok to bolo dosť ťažké, pretože som veľmi nevedela nájsť nič, po čom by som veľmi túžila, čo je dobre. Takže toto je zoznam zbytočností, ktoré síce nepotrebujem, ale bolo by pekné ich mať alebo fajn vyskúšať a keby sa náhododou Ježiško zbláznil, alebo Santa Claus, mne je jedno, kto tie darčeky donesie, tak tu má návod.



Zelens Power D High Potency Provitamin D Treatment Drops

Toto sérum od Zelens je už na mojom wishliste veľmi dlho, aj som si ho skoro teraz na čierny piatok kúpila, ale nakoniec som si to rozmyslela a kúpila radšej Leahlani. Aj tak ho však stále chcem vyskúšať, pretože je to celkom unikátny produkt a keďže tá cena je tak trochu pre mňa neospravediteľná, možno si ju bude vedieť ospravedlniť Ježiško.



Kat Burki Vitamin C Intensive Face Cream

Ďalší produkt, pri ktorom si úplne neviem ospravedlniť cenu, aj keď na základe skúseností s čistiacim balzamom Vitamin C Nourishing Cleansing Balm si myslím, že je to skvelý krém a určite ho chcem vyskúšať, takže Ježiško, čo povieš?



Pestle&Mortar All I Want for Christmas Set

Dobre, tu som trocha podvádzala a už som si ho kúpila sama na Black Friday, lebo toto je najlepší darčekový set, čo som tento rok videla. Viete, že Pestle&Mortar milujem, všetky ich produkty zbožňujem a tento set bol super výhodný. Obsahuje plné balenie séra a očného krému a ešte dve štedré miniatúrky. Najviac sa teším z 30ml krému Hydrate v super praktickom cestovnom balení. Takže toto ma už čaká pod stromčekom, to aby sa Ježiško nepomýlil, ale nevadí, aj kebyže sa pomýli a ja ho mám dvakrát.



Kure Bazaar Eau Dissolvante Hydratante À La Rose a Kure Bazaar lak na nechty v odtieni Venise

Kure Bazaar je jeden z mojich tohtoročných objavov roka, mám od nich niekoľko lakov a veľmi by som chcela vyskúšať ich odlakovač, ale tá cena je zase raz ustrelená. A druhá vec od nich je lak na nechty, ktorý neviem nájsť v žiadnom obchode, odkiaľ by ho poslali do Nemecka alebo na Slovensko a to je odtieň Venise, perfektný trblietkový vianočný odtieň, ideálny pod stromček.



Kosås Phoenix Rising Collection

Toto je zase niečo, čo sa len nedá zohnať, snáď sa táto limitka dostane aj do Európy, ale keby ju Ježiško vedel zohnať… Kosås rúže sú najlepšie, aké som v živote vyskúšala, už ich mám 5, čoskoro bude recenzia a tento limitovaný odtieň červenej sa mi veľmi páči, rovnako ako sa mi páči krémová paletka Helios, hlavne kvôli rozjasňovaču. Vôbec by som nepovedala, že toto sú moje farby, ale Kosås produkty sú také skvelé, že ich naozaj chcem všetky.



Meadows sviečka

Hociktorú, alebo sadu troch, alebo sadu všetkých, alebo všetky. Tieto sviečky nádherne voňajú a skvele vyzerajú. Majú malé, veľké, aj super veľké a všetky tie vône sú úžasné. Plus to sklo je ručne fúkané, taký malý dizajnérsky klenot.



Dyson Air Wrap

Dobre, počúvaj Ježiško, ja viem, že je to drahé, že mám doma plný šuflík kuliem, ktoré nepoužívam, lebo mi tie navlnené vlasy nedržia, ale toto by mohlo fungovať, lebo toto je skoro až vesmírna technológia. A navyše je to niekoľko produktov v jednom, takže tá cena, keď sa rozráta, nie je až taká hrozná. Ale, pravda je, že ti neviem sľúbiť, že to bude fungovať a budem to používať… Novinka od Dyson, kulma, ktorá funguje na princípe horúceho vzduchu a neničí vaše vlasy. A ešte k tomu guľatá kefa, čo fúka horúci vzduch, normálna kefa, čo fúka horúci vzduch a fén, všetko zabalené v peknej krabici, skvelý darček.



Votary Pillow Spray a Neom Nourish, Breathe & Sleep Balm

Asi starnem, lebo občas mám problém zaspať, respektíve to som mala vždy, ale teraz, keď sa poriadne nevyspím, tak to oveľa viac cítim. Takže sa snažím spať pravidelne a presne aspoň 8 hodín. Aj tak občas potrebujem trochu pomôcť a takéto srandy celkom dosť pomáhajú. Votary sprej na vankúš vyzerá super, je to celkom veľké balenie a aj kombinácia olejov a vôní sa mi páči. Neom balzam som mala ako vzorku a je skvelý, perfektne hydratuje ruky, vonia levanduľovo a keďže ho máte na rukách, tak to cítite viac, ako spreje na vankúš.


PS: Ježiško = môj manžel a jediné, čo vlastne chcem sú predčasné voľby…




#vianocny-wishlist

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com