Top darčekové sety.

21.11.2023 08:00


Ako som začala pripravovať kalendáre, tak som samozrejme začala narážať na darčekové sety. Tak som si povedala, že tento rok pre vás spíšem tie naj, na ktoré som narazila ;) Takže , ak máte v okolí nejakého beauty maniaka, alebo hľadáte len sami sebe nižšie nájdete top tipy a teraz veľa z nich bude v zľavách, keďže už na plno frčí čierny piatok, viac nájdete tu.



Pestle&Mortar

Úplne prvé moje milované Pestle&Mortar má tento rok naozaj krásne darčekové sety, ktoré do 27.11. kúpite s 30% zľavou. Majú čistiaci set s gélom a odličovacím balzamom a hydratačný set s krémom a sérom, obidva za super cenu v krásnom balení inšpirovanom indickými koreňmi zakladateľky.



The Ordinary

Majú tiež niekoľko setov, najlepší je podľa mňa tento peptidový. Kúpite ich do 23.11. s 23% zľavou priamo na The Ordinary. S väčšou zľavou ich momentálne kúpite napríklad na SpaceNK.com a beautybay.com.



Summer Fridays

Toto je podľa mňa jeden z najlepších setov tohto roka, hydratačná maska, top sérum s vitamínom C, top očný krém a úžasný balzam na pery. Nájdete ho na cultbeauty.com alebo SpaceNK.com.



Kat Burki Vitamin C set

Ak chcete sebe, alebo niekomu dopriať naozaj luxusnú prírodnú kozmetiku, takto toto duo Kat Burki krému a čistiaceho balzamu môžem odporúčať všetkými 10.



Gisou

Gisou je úžasná značka vlasovej kozmetiky, ktorá využíva silu medu a propolisu a tento set má všetko, čo potrebujete na starostlivosť o vlasy.



Patchology

Ak hľadáte malý darček, ktorý ale určite poteší, tak tiet sety od Patchology sú super. Majú viacero typov, jeden čisto s očnými maskami, ten je už takmer všade vypredaný, ale nájdete ho ešte na SpaceNK.com. A potom majú taký komplexný set, tvár, oči, nohy. Nájdete ho na cultbeauty.com a niche-beauty.com.



Naturium

Naturium tiež patrí do kategórie za málo peňazí veľa muziky a týmto setom potešíte každého skincare nadšenca. Majú tiež super starostlivosti o telo.



Violette_FR

Ak chcte potešiť make-upového nadšenca, tak s Violette nemôžete šľapnúť vedľa, bonus odtiene si viete vybrať, takže to je set ušitý na mieru príjemcovi, plus bonus taštička ;)



Vieve

Z rovnakej kategórie pre make-up nadšencov sú sety od Vieve, tento s lícenkou a leskom je krásnej dračekovej škatuli, ale majú aj ďalšie. Vieve nájdete na cultbeauty.com a SpaceNK.com



Tatcha

Ak hľadáte exkluzívny darček, ktorý vás nezruinuje, tak Tatcha je to pravé, setov majú na výber viac.

Emma Hardie



Emma Hardie patrí do kategórie legendy, zároveň je to darček, ktorý vás nezruinuje a dala by som mu aj nálepku, prezradím ti tajomstvo najlepšie čistenia pleti :D Takže, keď darujete ktorýkoľvek vianočný set s odličovacím balzamom niekomu, kto ho neskúšal, úspech je podľa mňa zaručený, až na prá vnimiek, ktorým možno nesadne vôňa, ale čo risk je zisk. Kúpite na cloud10beauty.com a lookfantastic.com.



Alpha-H

Je skvelá austrálska kozmetika a tento set má všetko, čo potrebujete, plus sú to ich najlepšie produkty.



Q&A

Q&A je cenovo veľmi dostupná značka so skvelými produktmi a ich vianočné sety sa veľmi oplatia, či už chcete vyskúšať vy alebo niekomu podarovať.



Byoma

Byoma je ďalšia skvelá a cenovo dostupná kozmetika. Toto síce nie sú vianočné sety a všetky sú vypredané, ale snáď ich ešte naskladnia. Nájdete ich na cultbeauty.com a SpaceNK.com. Ale pri aktuálnych zľavách super darček je aj dvojica sérum a krém.



Slip

Hodvábne gumičky sú vždy skvelý malý, ale luxusný, darček a moje najobľúbenejšie sú Slip. Majú rôzne sety, teraz takmer všade zľave, stačí len vybrať farbu. Nájdete ich na cultbeauty.com, niche-beauty.com, SpaceNK.com a lookfantastic.com.



Noili

Ak chcete dať beauty nadšencovi niečo exkluzívne a slovenské, tak set masiek od Noili je krásny darček.



Oste

Skvelým darčekom sú aj tieto sety od Oste, ale produkty kúpite aj samostatne. Obsahujú balzam na pery, krém na ruky a dezinfekciu. Balzam a krém máte na výber v troch vianočných príchutiach perníček, vanilkový rohlíček a candy cane, čo mentolový cukrík ;)

Haus Labs





#Vianoce

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com