Čo práve testujem - November

05.12.2017 08:00


Toto malo byť už minulý týždeň, ale ja som si nejak neuvedomila, že už je december. Takže juchúúú, už je december, za chvíľu sú Vianoce a ja by som mala vytiahnuť svojich luskáčikov. Ale k tomu podstatnému, čo som nakúpila v novembri. Trochu som sa nechala uniesť na čierny piatok s mojou obľúbenou značkou - Pestle & Mortar. A potom ešte na začiatku mesiaca som sa nechala uniesť pri objavení novej značky - Merumaya. Takže sa to celé nesie v znamení dvoch značiek.

Zľava do prava:

Ako úplne prvé som si konečne objednala double cleansing balzam od legendy Caroline Hirons, ktorý vytvorila pre Pixi. Je to vlastne dva v jednom, v jednej nádobke máte odličovací balzam a jemný čistiaci krém pre druhé čistenie.

Pestle & Mortar kôpka, všetko, okrem nového očného krému Recovery, ste už na Zrkadielku videli veľa krát. Som sa trochu zásobila na čierny piatok - ľahký čistiaci gél Renew, ten milujem a potom samozrejme hydratačné kombo Hydrate a Pure Hyaluronic Serum.

Skúšam nový texturizačný sprej od Ouai, tentokrát to vyzerá lepšie ako ten od Bumble and Bumble.

Ďalší noový objav tento mesiac bola nemecká niche značka Zoila Berlin, tak som objednala na skúšku Hyaluronic Acid Vitamin C Serum, ktoré volajú Revitalizer. Majú celkom zaujímavé séra za dobré ceny a dajú sa kúpiť priamo na amazon.de.

No a Merumaya, to som sa nechala uniesť vďaka videu Caroline Hirons, kde nakonci ponúkla zľavový kúpon, takže to bolo lacnejšie, ale celkovo má Merumaya skvelé ceny na to, čo je v tých produktoch. Tak som si objednala zopár, ktoré ma zaujali najviac, ale určite si objednám aj ďalšie. Tentoraz to bol očný krém - Intensely Youthful Eye Cream, ako inak, moja posadnutosť očnými krémami, toner s vitamínom C, to bolo must have - Treatment Toner, Iconic Youth Serum, ktoré by malo robiť skoro všetko a ešte Melting Cleansing Balm, odličovací balzam, to je tiež jedna z mojich obsesií. A vlastne ešte set uteráčikov, ktoré nie sú na fotke, tých nikdy nie je dosť.

No a nakoniec pár drobností: po By Terry Rouge-Expert Click Stick som pokukovala už dlhšie a narazila som na zľavu. Takisto nad peelingom na pery som rozmýšľala už dosť dlho a teraz na zimu sa to hodí, nakoniec padla voľba na A Brow a Kiss Essential Lip Scrub od Wunder2. A úplne nakoniec ochranný a hydratačný krém na vlasy z mojej obľúbenej rady od L’Oréal Professionnel Nutrifier.



#plet #vlasy #make-up #co-prave-testujem #Pixi #PestleandMortar #Ouai #Zoila #By-Terry #Merumaya #Wunder2 #LOreal-Professionnel

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com